NÄE ry:ssä uusi tapahtumakoordinaattori – Tervetuloa taloon Hanna-Liisa

NÄE ry:n tapahtumakoordinaattoriksi on nimitetty Hanna-Liisa Erkheikki. Hanna-Liisa aloittaa NÄE22-tapahtuman koordinoinnilla.

Hanna-Liisa on luova ja monipuolinen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on kokemusta sekä yritys- että yhdistysmaailmasta. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä hän työskenteli pitkään urheiluvaatetusalalla eri tehtävissä tuotekehityksessä, hankinnassa ja markkinoinnissa. Kokemusta löytyy niin tukku- kuin vähittäiskaupan puolelta sekä verkkokaupasta ja digimarkkinoinnista. Hanna-Liisa on ollut mukana järjestämässä tapahtumia sekä koti- että ulkomailla, livenä ja verkoissa. 

Hanna-Liisa on idearikas ja strateginen ajattelija, joka vie suunnitelmat käytännön tasolle ja maaliin. Hänellä on kyky tarinoittaa ja kertoa vaikeatkin asiat mielenkiintoisella tavalla. Ihmisläheinen verkostoitujan sydän sykkii vastuullisuudelle ja elämyksellisille kohtaamisille.

Koordinaattorina toiminut Jaana Kaidesoja siirtyy Kaupan liiton palvelukseen. NÄE ry:n koko työtiimi kiittää Jaanaa pitkästä ja erinomaisesta yhteistyöstä.