Sote-webinaari aluevaaliehdokkaille

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry sekä Lääkäripalveluyritykset ry (LPY) järjestävät keskiviikkona 12.1.2022 klo 17.00 –18.00 infotapahtuman sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksesta aluevaaliehdokkaille. Tilaisuudessa käsitellään sote-uudistuksen toimeenpanoa hyvinvointialueiden ja yksityisten palveluntuottajien näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään Teamsissä.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua tämän linkin kautta, mielellään 11.1. kello 18 mennessä: https://www.lyyti.in/sote-info

Tilaisuuden aluksi LPY ry:n toiminnanjohtaja Ismo Partanen ja NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast kertovat perus- ja erikoissairaanhoidon esimerkkien avulla siitä, miten sote-uudistuksen tavoitteeksi asetettu tasavertainen palvelujen saatavuus kaikille suomalaisille voidaan saavuttaa.

Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskusteluille.

Lue täältä NÄE ry:n aluevaalitavoitteet