Synsam laajenee ja avaa uuden liikkeen Joensuussa

Kuvat: Odessa Koskelo

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen, silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja. Nyt tuomme vastuullisen silmälasimuodin myös Joensuuhun, kun uusi täyden palvelun Synsam Iso Myy on avattu Kauppakeskus Iso Myyssä torstaina 5.5.2022.

Synsam Iso Myystä löydät alan johtavien huippubrändien silmälasit, aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa stylistit tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat liikkeestä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun.

 

Liikkeessä voit tutustua myös supersuosittuun Synsam Lifestyle™ -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus ja puhdistustuotteet. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhden tuotteen uuteen. Räätälöidään paketti sinun näkötarpeidesi mukaan. Synsam Lifestyle™ on olennainen osa Synsamin kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Avajaistarjouksemme ovat voimassa Synsam Iso Myy -liikkeessä 31.5.2022 asti:

  • kaikki silmälasit -50 % (sis. kehyksen ja linssit)
  • Synsam Lifestyle™ -sopimus -25 % kk-hinnoista
  • aurinko- ja urheilulasit -30 %
  • näöntarkastus ja tyylineuvonta 0 €

Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseen, nähdään Synsamilla.

Synsam Iso Myy
Kauppakeskus Iso Myy
Kauppakatu 26
80100 Joensuu
Puhelin: 010 237 2174
Sähköposti: iso.myy@synsam.fi

Aukioloajat
MA – PE 9:00 – 18:00
LA 9:00 – 15:00