Riikka Torvela on nimitetty SOA ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

Suomen Optometrian ammattilaiset SOA ry:n hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2023–2024 on valittu Riikka Torvela.  

Torvela on vuonna 2008 valmistunut optometristi, joka on saanut lokakuussa 2022 valmiiksi myös Master’s Degree in Clinical Optometry ylemmän korkeakoulututkinnon. Torvela on lisäksi suorittanut keväällä -22 Specialized Training In Primary Eye Care- koulutuksen Yhdysvalloissa, Salus Universityssa. 

Torvela toimii myymälätyöskentelyn ohella yhtenä Oulun kauppakeskus Valkean Instrumentariumin uuden kuivasilmäklinikan optikoista. Lisäksi hän toimii yhtenä Instru Optiikan ohjaavista optometristeista.  

”Koen, että kaikilla on opittavaa toisistaan eikä koskaan voi olla ammatillisesti valmis. Kliinisen optometrian lisäksi moniammatillinen yhteistyö sekä aito asiakaspalvelu ovat lähellä sydäntäni”, Torvela kertoo työstään. 

”SOA:n puheenjohtajana pyrin tekemään innolla ja aktiivisesti töitä koko alan kehityksen eteen yhteistyön voimaan luottaen”, hän kertoo. 

NÄE lähettää Riikalle lämpimät onnittelut!