Synsam avaa uuden myymälän Kotkaan 27.12.2022

Synsam Group Finland Oy

Synsam tuo vastuullisen silmälasimuodin nyt Kotkaan, kun uusi täyden palvelun Synsam Pasaati avataan Kauppakeskus Pasaatissa tiistaina 27.12.2022.

Synsam Pasaatista löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa stylistit tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat liikkeestä myös näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

Liikkeessä voit tutustua supersuosittuun Synsam Lifestyle™ -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus ja puhdistustuotteet. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhden tuotteen uuteen.

Uusi elämä käytetyille kehyksille

Synsamin uudessa myymälässä Kotkassa kauppakeskus Pasaatissa on tarjolla uusien silmälasikehyksien lisäksi myös kierrätysmateriaaleista tehtyjä kehyksiä. Synsamin Circular Collection -mallistoon kuuluvat kehykset on valmistettu käytetyistä silmä- ja aurinkolaseista saadusta raaka-aineesta. Synsamin teettämän valtakunnallisen kuluttajatutkimuksen mukaan huoli ilmastonmuutoksesta on saanut suomalaiset arvostamaan kierrätystä.

-Silmälasien valinnassa kierrättäminen koetaan tärkeäksi. Kierrätysmateriaaleista tehtyjen silmälasien hankkiminen on kuluttajalta konkreettinen ympäristöteko, toteaa Synsam Pasaatin liikevastaava Linda Paldanius.

Kotkassakaan ei enää kannata ostaa silmälaseja omaksi

Synsam on halunnut tehdä kierrättämisen lisäksi silmälasien hankinnan aiempaa helpommaksi, sillä silmälasit on tärkeää päivittää näön muuttuessa. Perinteisen ostamisen lisäksi Kotkan myymälästä voi myös vuokrata silmälasit omaan käyttöön Synsam Lifestyle -sopimuksella. Synsam Lifestyle on sopimus, jonka kautta silmälasien käyttäjät saavat käyttöönsä kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit. Silmälasien vuokrahinta eli sopimuksen kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, millaiset linssit ja kehykset käyttäjä on valinnut. Kuukausimaksuun sisältyvät myös säännölliset näöntarkastukset, vakuutus, linssien vaihto näön muuttuessa sekä yksien silmälasien vaihto uusiin kerran vuodessa. Synsam Lifestyle on olennainen osa Synsamin kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Varaa aika veloituksettomaan näöntarkastukseen synsam.fi -verkkosivuilla. Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseen, nähdään pian Synsamilla.