Synsam avasi toisen liikkeen Ahvenanmaalle

Synsam Group Finland Oy

Synsam on avannut tänään uuden megaliikkeen Ahvenanmaalle kauppakeskus Maxingeen. Liike tarjoaa laajan ja monipuolisen noin 1500 kehyksen silmälasi-, aurinkolasi- ja urheilulasivalikoiman. Yhdessä Maarianhaminan keskustassa sijaitsevan Synsam-liikkeen kanssa, Synsam voi nyt palvella ahvenanmaalaisia asiakkaita vielä nykyistä laajemmin, paremmin ja nopeammin.

Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsam Maxinge tarjoaa laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä.

Liikkeessä voit tutustua myös supersuosittuun Synsam Lifestyle -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus ja puhdistustuotteet. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhden tuotteen uuteen. Avajaistarjouksemme on voimassa molemmissa Ahvenanmaan Synsam-liikkeissä 1.10.2023 asti: nyt Synsam Lifestyle -sopimuksen kaikki kehykset -50 %.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Nähdään Synsamilla!