EAOO Helsinki 2024 – the call for abstracts is now open!

Toukokuussa 2024 optisen alan ammattilaiset kokoontuvat Helsingissä 15. EAOO-konferenssiin, jossa esitellään alan ajankohtaisinta tutkimustietoa. NÄE ry:n ja EAOO:n yhteistyössä järjestämä arvostettu tapahtuma lupaa olla innostava ja tiedontäyteinen kokemus kaikille osallistujille. Tapahtuman abstraktihaku on nyt avoinna.

Seuraava European Academy of Optometry and Optics (EAOO) -tapahtuma järjestetään toukokuussa 2024 Helsingissä. Tänä vuonna kohtaamme teemalla Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care. Konferenssi on yksi näönhuollon ammattilaisten merkittävimmistä foorumeista Euroopassa ja se kokoaa yhteen asiantuntijoita, tutkijoita, opettajia ja opiskelijoita. Konferenssin tavoitteena on tuoda yhteen optometrian ja optiikan ammattilaisia eri puolilta Eurooppaa vaihtamaan näkemyksiä, keskustelemaan uusimmista edistysaskeleista ja edistämään yhteistyötä alallamme. Monipuolisten aiheiden, huippututkimuksen ja vuorovaikutteisten työpajojen avulla tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden parantaa osaamistasi ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. 

Abstraktihaun pohjalta valikoidaan sisältöä konferenssin luentoihin, työpajoihin ja posterinäyttelyyn. Alta löydät englanninkieliset ohjeet abstraktisi jättämistä varten. 

The abstract application for the upcoming the 15th Annual Conference EAOO  2024 is now open! This prestigious event, organized by the European Academy of Optometry and Optics, in collaboration with the Finnish Association of Vision and Eyecare (NÄE ry), promises to be an inspiring and knowledge-packed experience for all participants. 

If you wish to contribute to the conference program, we invite you to submit your abstracts for presentations, workshops and/or posters. The abstract submission portal will be open from 10th August 2023, and the deadline for submission is 22th October 2023. This timeframe allows ample opportunity for you to prepare and submit your proposals for consideration by the conference programme committee. 

Selected abstract presenters will have the privilege of sharing their work during dedicated sessions at the conference, allowing for enhanced visibility and valuable networking opportunities. 

We look forward to receiving your submissions and welcoming you to the EAOO Conference in Helsinki. Let us come together to make this event a truly exceptional gathering of minds and expertise in the field of optometry and optics. 

If you have any questions or require further information, please do not hesitate to contact our programme committee at admin@eaoo.info. 

Go to the abstract submission portal >> 

Check out the EAOO Helsinki 2024 homepage >>