Clinical Conferencesta jatkuvaan oppimiseen

Clinical Conference 2023 -tapahtuma on jo takana päin, mutta oman ammatillisen osaamisen kehittämisen ei suinkaan tarvitse päättyä tähän.

Viewpoint on verkkoalusta, joka tarjoaa oppimisen ja ammatillisen tiedon kartuttamisen mahdollisuuksia optometristeille ja optometriaopiskelijoille. Informatiivinen, käytännönläheinen ja esimerkkipohjainen sisältö on suunniteltu kehittämään diagnosointi- ja arviointitaitoja, ohjaamaan poikkeuksellisen asiakaspalvelun tuottamisessa, sekä parantamaan näönhuollon osaamista.

Tutustu, opi lisää ja kehity Viewpointissa

Viewpointin huolellisesti valittu sisältö tarjoaa käytännönläheistä tietoa, jota on helppo soveltaa omassa työssä. Se on myös jaettu helposti omaksuttaviin paloihin, joten kehittyminen voi olla tehokasta myös arjen kiireiden keskellä.

Parasta on kuitenkin se, että oppimissisältö on helposti saavutettavissa ja ilmaista.

Paranna päätöksentekokykyäsi: Optometry Cases

Omaa tietämystä ja kliinistä päätöksentekokykyä voi terävöittää tutustumalla tosielämän asiakastapauksiin Optometry Cases -osiossa. Sen sisältämät esimerkkitapaukset vastaavat päivittäisen työn haastavampia hetkiä, joiden läpikäynti vahvistaa kykyä soveltaa hyväksi todettuja käytäntöjä ja ottaa asiakkaat mukaan päätöksentekoon.

Diagnoosista lähetteeseen: Ocular Pathology Atlas

Kattava Ocular Pathology Atlas on silmäsairauksien tietopankki, joka auttaa tunnistamaan yleisiä silmäsairauksia kuvailemalla selvästi niiden tunnusmerkkejä, oireita ja hoitoa. Silmäsairauksien ymmärtäminen helpottaa oikeanlaisen avun tarjoamista asiakkaille.

Clinical Conference 2023 -esitykset tallenteina

Voit katsoa kaikkien edellisten vuosien Clinical Conference -tapahtumien annin tallenteina – sekä piakkoin palata myös niihin esityksiin, jotka näit 27.9. Musiikkitalossa Helsingissä. Ja jos et itse päässyt tänä vuonna paikalle, saat mahdollisuuden ottaa tapahtuman opit haltuun katsomalla tallenteet optometristien Annemaria Immosen ja Anna Mariasikin sekä silmälääkäreiden Mohammed Geneidin ja Matti Seppäsen esityksistä.

Haluatko tietää lisää?

Suunnista Viewpointiin ja tutustu sisältöön, joka avulla pysyt oman työsi aallon harjalla. Katso esimerkiksi miltä näyttää uusi Optometry Cases -osio, uppoudu kattavaan Ocular Pathology Atlas silmäsairauksien tietopankkiin, tai seuraa Clinical Conferencen esityksiä, sekä tutustu kaikkeen muuhun sisältöön, jonka avulla voit ottaa oppimisloikkia vielä kauan Clinical Conferencen jälkeenkin.