Euroopan suurin alan tapahtuma Helsinkiin – sponsoripaketit nyt myynnissä 

European Academy of Optometry and Optics (EAOO) vuosikokous järjestetään Helsingissä 10.–12. toukokuuta 2024. Samanaikaisesti tapahtuman kanssa järjestetään European Council of Optometry and Optics (ECOO) kevätkokous 9. toukokuuta alkaen. 

EAOO Helsinki 2024 on ensi vuoden Euroopan suurin optometrian ja optiikan ammattilaistapahtuma, joka kerää yhteen opiskelijoita, optometristeja, optikkoja, näöntutkijoita, akateemikkoja, tutkijoita ja muita alalla toimivia ammattilaisia. Tänä vuonna teemana on ”Optometrian ja optiikan edistäminen teknologian ja jaetun hoidon avulla”. Ohjelmassa on laaja valikoima tieteellisiä, kliinisiä, opetus- ja kansanterveysaiheita, mukaan lukien esitelmiä, keskustelukierroksia, julisteita ja näyttely. Konferenssi järjestetään yhteistyössä EAOO:n ja Suomen Näkemisen ja silmäterveyden NÄE ry:n kanssa. 

Kokouspaikkana toimii vaikuttava Scandic Marina Kongressikeskus, joka sijaitsee meren äärellä idyllisessä Katajanokan satama-alueella, aivan Kauppatorin ja Helsingin keskustan vieressä.  

Yhteistyökumppaneille EAOO2024 tarjoaa erilaisia sponsorointipaketteja, jotka on suunniteltu erikokoisten yritysten tarpeita silmällä pitäen. 

Katso tarkemmin sponsorointipakettien sisältö tai ole suoraan yhteydessä Taina Lehtovaaraan sähköpostilla taina.lehtovaara(at)naery.fi tai puhelimitse +358 29 3000 902.