Save the Date: Silmähoitaja, sairaalaoptometristi ja alan opiskelija – Silmähoitajien koulutuspäivät järjestetään jälleen   

Aika 14.–15. maaliskuuta 2024. 

Paikka Scandic Pasila, Helsinki 

Näe ry on iloinen voidessaan ilmoittaa, että viime vuonna hyvän palautteen saaneet Silmähoitajien koulutuspäivät saavat jatkoa. Kaksipäiväinen koulutustapahtuma on suunniteltu silmähoitajille, sairaalaoptometristeille sekä alan opiskelijoille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Terveystalon kanssa ja ohjelman kuratoi jälleen silmätautien erikoislääkäri Matti Seppänen. Aiheina tänä vuonna mm. kaihi, silmäluomien sairaudet, virheasennot ja allergiat sekä OCT silmäsairauksien diagnostiikassa. Kirjaa päivämäärä kalenteriin. Tarkempi ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa 2024.  

Tervetuloa syventämään osaamistasi ja verkostoitumaan!