European Academy of Optometry and Optics (EAOO) vuosikokous järjestetään Helsingissä 10.–12. toukokuuta 2024

Samanaikaisesti tapahtuman kanssa järjestetään European Council of Optometry and Optics (ECOO) kevätkokous 9. toukokuuta alkaen. Tapahtumapaikaksi valikoitui Scandic Marina Congress Center, joka sijaitsee meren äärellä idyllisellä Katajanokan satama-alueella.  

Tapahtuma kokoaa yhteen alan opiskelijat, optometristit, silmälasien asiantuntijat, optikot, näöntutkijat, akateemikot, tutkijat ja muut alalla työskentelevät ammattilaiset ympäri Eurooppaa.  

Kansainvälisen konferenssin teemana on Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care. EAOOn ohjelma koostuu akateemisista tutkimuksista, joita kotimainen asiantuntijaryhmä on ollut valitsemassa. Luvassa on tiukkaa faktaa, tietotaidon jakamista ja verkostoitumismahdollisuuksia. Tapahtumaan voi osallistua myös etäyhteyksin. 

Ilmoittautuminen on nyt avoinna ja Early Bird -hinnat ovat voimassa helmikuun loppuun asti. Tarjolla on myös tapahtuman sponsorointimahdollisuuksia yrityksille. 

Tapahtuman kotisivut: https://e.eventos.fi/events/naery/eaoo2024/home 

Lisätietoja: www.eaoo.info.