EAOO Helsinki 2024 – ”Sisältö tulee olemaan laaja kattaus alan tämän hetken kuumista aiheista optometrian ja optiikan kehittymisestä teknologian sekä yhteisen hoidon avulla”

EAOO Helsinki 2024 pidetään tulevana keväänä 10.–12.5 Scandic Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Kansainvälisen konferenssin teemana on Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care. 

EAOOn ohjelma koostuu akateemisista tutkimuksista, joita kotimainen asiantuntijaryhmä on ollut valitsemassa. Abstraktien laatu on keskiössä, kun tutkimukset valikoituvat osaksi tapahtuman ohjelmaa. 

Abstrakteja vastaanotettiin yhteensä 94, ja niiden valintaan osallistui kotimainen asiantuntijaryhmä. Abstraktien taso oli erinomainen, reilusti yli kolmannes (41 %) abstrakteista hyväksyttiin jatkoon ensimmäisen kierroksen jälkeen.  

Optometristi, MOptom Päivi Nokipii, joka on mukana valitsemassa tutkimuksia, korostaa abstraktien valinnassa otettavan huomioon monia tekijöitä. Rakenteen, kielen ja teeman lisäksi Nokipii painottaa, että abstraktien tulee vastata keskeisesti konferenssin teemaa. 

”Sisältö tulee olemaan laaja kattaus alan tämän hetken kuumista aiheista optometrian ja optiikan kehittymisestä teknologian sekä yhteisen hoidon avulla”, hän toteaa. 

Nokipii kertoo abstraktien tason olevan erittäin korkea. Abstraktit käsittelevät monia ajankohtaisia aiheita, kuten optometristien ja silmälääkäreiden roolitusta, myopian hoitoa ja binokulaarisen näön tutkimista. 

”Aiheiden joukossa on ollut erittäin ajankohtaisia teemoja liittyen esimerkiksi optometristien ja silmälääkäreiden roolitukseen. Esimerkkinä tilanne, jossa tulee arvioida, milloin optometristin tulee lähettää asiakas jatkotutkimuksiin, jotta tutkittavan hoitoon ohjaus olisi mahdollisimman kustannustehokasta”, Nokipii summaa. 

Nokipii kannustaa alan tekijöitä osallistumaan konferenssiin.  

”Viime vuoden EAOO-konferenssissa Puolassa erilaiset workshopit, posteriesitykset ja luennot yhdessä näyttelyosaston kanssa loivat hienon kokemuksen – unohtamatta verkostoitumismahdollisuuksia alan huippuammattilaisten kanssa. Nyt pääsemme nauttimaan samasta maailmanluokan osaamisesta Helsingissä”, Nokipii tiivistää. 

Early Bird -liput myynnissä nyt! 

Ilmoittautuminen konferenssiin on avoinna, osallistumaan pääset livenä tai streamin välityksellä. Early Bird -hinnat ovat voimassa helmikuun loppuun. Voit ostaa lipun koko konferenssiin tai vain yhdeksi päiväksi.  Lippuun sisältyvät konferenssiohjelma, näyttely, lounas ja päivän aikana tarjottavat virvokkeet.  

Ilmoittaudu mukaan vuoden suurimpaan optisen alan tapahtumaan >