EAOO julkaisi Helsinki 2024 -tapahtuman kaksi pääpuhujaa

Toukokuussa Helsingissä järjestettävän European Academy of Optometry and Optics -konferenssin kaksi kansainvälistä pääpuhujaa on nyt julkistettu. Scandic Marina Centerissä 10.-12. toukokuuta pidettävän kolmipäiväisen tapahtuman pääteema on ”Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care”.

Tohtori Sandra S. Blockin (US) luennon aiheena on “Ensuring we as primary eyecare providers are part of the action to address preventable visual impairment: WCO’s role!

World Council of Optometry -järjestön Presidentti Block on Illinois College of Optometryn emeritusprofessori, kliininen neuvonantaja ja konsultti Special Olympics Lions Clubs International Opening Eyes -ohjelmassa. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat lasten ja vammaisten perusterveydenhuolto, näköön liittyvien oppimisongelmien diagnosointi ja hoito sekä kansanterveydelliset kysymykset, jotka liittyvät silmäterveydenhuollon tasapuolisuuteen ja laatuun. Lue lisää täältä.

Tohtori Leonard Witkampin (NL) luennon aiheena on “The hospital in 2030, is it in your optical practice? -The digital care path and the role of the optical practices, optometrists, and ophthalmologists.

Tohtori Witkamp on entinen ihotautilääkäri, Alankomaiden ensimmäisen digitaalisen sairaalan KSYOSin perustaja ja hallituksen jäsen. Hän on digitaalisen transformaation professori, joka toimi aiemmin Amsterdamin akateemisen lääketieteellisen keskuksen lääketieteellisen tietotekniikan osastolla. Tutustu tohtori Leonard Witkampiin. Lue lisää täältä.

Linkki EAOO:n sivuilla olevaan englanninkieliseen tiedotteeseen löytyy täältä.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu nyt Euroopan suurimpaan optometrian ja optiikan ammattilaistapahtumaan, EAOO 2024 Helsinki-konferenssiin. Early bird -hinnat ovat voimassa helmikuun 2024 loppuun saakka. Tutustu tapahtumasivuihin.