Synsam laajentaa Lahdessa avaamalla liikkeen, jossa jopa 2000 silmälasikehyksen valikoima

Synsam Group Finland Oy

Synsam jatkaa kasvuaan avaamalla uuden liikkeen Lahden kauppakeskus Karismassa 26. tammikuuta 2024. Uuden liikkeen myötä Synsam pystyy palvelemaan Lahden ja lähialueiden kuluttajia sekä yrityksiä aiempaa paremmin ja monipuolisemmin. Suomessa Pohjoismaiden johtavalla optikkoketjulla on jo lähes 60 liikettä ja Karisman myymälä on Lahden alueella jo neljäs, muut sijaitsevat kauppakeskus Triossa sekä lähialueilla Vääksyssä ja Sysmässä.

“Toivottavasti saamme paljon uusia asiakkaita meille tutustumaan laajaan kehysvalikoimaamme ja samalla toivotan myös nykyiset Synsamin asiakkaat tervetulleiksi Karisman liikkeeseen. Karisman kauppakeskuksen loistava sijainti palvelee lahtelaisten lisäksi hyvin myös ympäristökuntien asukkaita. Lahden monipuoliset ostosmahdollisuudet täydentyvät nyt upealla silmälasiliikkeellä”, Synsam Karisman liikevastaava Paula Kela sanoo.

Nykyaikaisesta myymälästä löytyy lähes 2000 kehystä sovitettavaksi sisältäen kattavan valikoiman Second Hand -valikoiman kierrätettyjä kehyksiä. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan jokaisen elämäntilanteeseen ja tarpeisiin sopivat näkemisen ratkaisut.

Lahti on vahvasti urheilukaupunki, jossa voi harrastaa monenlaista liikuntaa ja erilaisia lajeja. Lahtelaiset ovat innokkaita ulkoliikkujia, onhan kaupungin hienot ulkoilumaastot jokaisen ulottuvilla. Synsam Karismassa onkin kiinnitetty huomiota siihen, että tarjolla on kattavasti näkemisen ratkaisuja erilaisiin liikunta- ja urheilulajeihin.

Uusien silmälasien hankinta alkaa näöntarkastuksesta

Synsam Karismassa on esillä laaja valikoima silmälaseja, aurinkolaseja ja urheilulaseja. Valikoimaan kuuluvat myös piilolinssit ja -nesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Ennen uusien lasien hankkimista on hyvä käydä näöntarkastuksessa, joka onnistuu kätevästi myymälässä. Liikkeessä on jatkossa tarjolla myös silmälääkäripalvelut.

Veloituksettomassa tyylineuvonnassa Synsamin ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta auttaa valitsemaan jokaisen kasvoille sopivat kehykset ja yksilöllisiin tarpeisiin sopivat linssit. Liikkeessä voi myös tutustua helppoon ja huolettomaan Synsam Lifestyle™ -sopimukseen, jos haluaa vuokrata silmälasit ostamisen sijasta. Palvelu sisältää muun muassa ilmaiset linssit aina näön muuttuessa.

“Suosittu Synsam Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton tapa hankkia silmälasit vuokraamalla. Itse pidän mahtavana sitä, että Lifestyle-sopimuksen avulla huolehdimme asiakkaan näkemisestä, ilman erillisiä kuluja, sillä kaikki sisältyy kuukausimaksuun. Palautetut lasit kierrätämme, ollen näin ollen vastuullisia myös sillä saralla”, Kela kertoo.

Uutta liikettä juhlitaan monenlaisilla avajaistarjouksilla, muun muassa kaikista silmälaseista saa 50 prosentin alennuksen. Ajan ilmaiseen näöntarkastukseen voi varata myös synsam.fi-nettisivuilta.