Pysy optometrian ja optiikan edelläkävijänä – tule mukaan EAOO Helsinki 2024 -konferenssiin

EAOO Helsinki 2024 -konferenssi kutsuu optometrian ja optiikan ammattilaiset yli 27 maasta keväiseen Helsinkiin. Tapahtuman ohjelma esittelee uusimpia tutkimuksia ja koulutuksellisia edistysaskeleita laajasti, tarjoten osallistujille mahdollisuuden pysyä alansa kehityksen kärjessä. Lisäksi konferenssi tarjoaa virtuaalisen tapahtuma-alustan ja täydennyskoulutuspisteiden keräämisen.

European Academy of Optometry and Optics (EAOO) yhteistyössä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n kanssa kutsuu sinut mukaan EAOO Helsinki 2024 -konferenssiin. Keväinen Helsinki houkuttelee tapahtumaan optometrian ja optiikan ammattilaisia 27 eri maasta. Konferenssi on keskeinen foorumi ammatillisen tiedonvaihdon ja verkostoitumisen edistämisessä. 

Tieteellinen ohjelma antaa näkymän tulevaisuuteen 

Konferenssi teema ”Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care” luo pohjan kattavalle tieteelliselle ohjelmalle, joka sisältää viimeisimmät tutkimukset, kliiniset oivallukset ja koulutukselliset edistysaskeleet. Tärkeät painopistealueet kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten kuivasilmäisyys ja piilolinssit, neuro-oftalmologia, silmän patologiat, pediatrinen optometria ja optiikka, myopian hoito sekä optiikka ja refraktiomenetelmät. 

”Kiinnostavia sisältöjä tarjotaan laajasti, avainpuheenvuoroista ja kliinisistä luennoista nopeisiin rapid-fire sessioneihin ja viimeisimpiin innovaatioihin keskittyviin esityksiin teollisuudelta. Konferenssi on ainutlaatuinen myös Special Interest Group (SIG) -osioiden ansiosta. Ne mahdollistavat vuorovaikutteiset keskustelut asiantuntijoiden johdolla esimerkiksi piilolinsseihin, myopian hoitoon ja koulutukseen liittyvistä aiheista”, kuvaa Prof. Daniela Nosch, koulutuskomitean jäsen. 

”Kattavan ohjelman ja vuorovaikutteisuuden myötä EAOO-konferenssi tarjoaa rikastuttavan kokemuksen kaikille osallistujille, tarjoten heille arvokkailla oivalluksilla ja työkaluja edistääkseen optometrian ja optiikan kehitystä. Se on ammattilaisille mahdollisuus pysyä alansa edelläkävijänä ja edistää silmäterveyden jatkuvaa kehitystä ja innovaatioita”, jatkaa Prof. Nosch, joka on myös vastuussa tieteellisestä ohjelmasta. 

Virtuaalinen tapahtuma-alusta parantaa kokonaiskokemusta – osallistu paikan päällä tai etänä 

Jos et voi osallistua EAOO Helsinki 2024-konferenssiin paikan päällä, niin huomioi, että voit osallistua tapahtumaan myös etänä. Pääluentosaleissa pidettävät luennot ja avainpuheenvuorot striimataan tapahtuma-alustan kautta etäosallistujille. 

Huomioitavaa on, että kaikilla osallistujilla, olivatpa he paikan päällä tai etänä, on pääsy tapahtuma-alustalle sekä mahdollisuus kerryttää täydennyskoulutuspisteitä. Lisäksi sisältö on katsottavissa tapahtuma-alustalla kahden viikon ajan konferenssin jälkeen.  

Ilmoittaudu mukaan 

Ilmoittaudu nyt Euroopan suurimpaan optometrian ja optiikan ammattilaistapahtumaan, EAOO 2024 Helsinki -konferenssiin: eaoo2024.com.