EAOO Helsinki 2024 -konferenssi – alan johtavat toimijat mahdollistavat tapahtuman 

15. European Academy of Optometry and Optics -konferenssi (EAOO) järjestetään Helsingissä 10.–12. toukokuuta 2024. EAOO Helsinki 2024 -konferenssin sponsorit, alan johtavat toimijat, mahdollistavat tapahtuman. Varaa paikkasi, kyseessä on erinomainen tilaisuus syventää optometrian osaamista ja kerätä jopa 30 täydennyskoulutuspistettä. 

EAOO Helsinki 2024 -konferenssi 10.–12. toukokuuta 2024 on Euroopan suurin optometrian ja optiikan ammattilaisten kokoontuminen. Opiskelijat, optometristit, linssi- ja piilolinssivalmistajat, akateemiset tutkijat ja kaikki muut alan ammattilaiset ovat lämpimästi tervetulleita tapaamaan toisiaan konferenssissa, jonka teemana on ”Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care”. 

Alan johtavat toimijat mahdollistavat konferenssin 

EAOO Helsinki 2024 -konferenssia ei olisi ilman tapahtuman sponsoreita, jotka jälleen kerran mahdollistavat tämän vuotuisen konferenssin. Lisäksi heidän tukensa on merkittävässä roolissa koko optisen alan kehityksessä. Konferenssin yhteydessä järjestetään myös ammattilaisnäyttely, jossa sponsorit ja näytteilleasettajayritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. 

”On hienoa toivottaa alan johtajat toimijat tervetulleiksi Suomeen ja vihdoin järjestää EAOO:n konferenssi livenä Helsingissä. Sponsorien tuki on valtava tunnustus optometrialle ja optiikalle”, sanoo Suomen Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast

Timanttisponsori 
EssilorLuxottica jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään EAOOn kanssa osallistumalla sen 15. vuosikonferenssiin jälleen kerran timanttisponsorina. EssilorLuxottica on maailman johtava silmälinssien, kehysten ja aurinkolasien suunnittelija, valmistaja ja jakelija. 

Platinasponsori 
HOYA Vision Care on optisen teknologian maailmanlaajuinen johtaja. HOYA Vision Care tarjoaa innovatiivisia näkemisen ratkaisuja ja panostaen muun muassa voimakkaasti likinäköisyyden ehkäisyyn.  

Kultasponsori 
iCare on luotettu oftalmologisten diagnostiikkaratkaisujen tarjoaja. Se tarjoaa nopeita, helppokäyttöisiä ja luotettavia työkaluja glaukooman, diabeettisen retinopatian ja silmänpohjan ikärappeuman (AMD) ddiagnostiikkaan.  

Lisätietoja ja kaikki EAOO Helsinki 2024 -sponsoriyritykset löytyvät osoitteesta www.eaoo2024.com. 

Ilmoittaudu nyt! – mahdollisuus syventää osaamista ja kerätä täydennyskoulutuspisteitä 

EAOO Helsinki 2024 -konferenssi starttaa viikon päästä! Luvassa on luentoja, työpajoja, keskustelua, viimeisimpiä kansainvälisiä tutkimustuloksia ja ainutlaatuiset puitteet verkostoitumiseen kansainvälisten kollegoiden kanssa. Kyseessä on uniikki ja harvoin Suomessa tarjolla oleva tilaisuus syventää optometrian osaamista ja kerätä peräti 30 täydennyskoulutuspistettä!

Jos et voi osallistua konferenssiin paikan päällä, niin osallistuminen onnistuu kätevästi myös etänä. Pääluentosaleissa pidettävät luennot ja avainpuheenvuorot striimataan tapahtuma-alustan kautta etäosallistujille.

Kaikilla osallistujilla, olivatpa he paikan päällä tai etänä, on pääsy tapahtuma-alustalle sekä mahdollisuus kerryttää täydennyskoulutuspisteitä. Lisäksi sisältö on katsottavissa tapahtuma-alustalla kahden viikon ajan konferenssin jälkeen.

Konferenssiin on tarjolla myös yhden päivän lippuja.

Ilmoittaudu mukaan: #EAOOHelsinki2024