Ota ilo irti kesästä transitions®-linssien avulla

Kesä ja valo ovat vihdoin täällä! On tärkeää muistuttaa kuluttajia siitä, että UV-suoja ja häikäisyn vähentäminen ovat tärkeitä asioita ympäri vuoden, mutta varsinkin nyt, kun valoa on runsaasti. Transitions® Light Intelligent Lenses™ -linssit sopivat täydellisesti kesän eloisiin, kirkkaisiin päiviin – ja tuovat tyyliä ja asennetta silmälaseihin.

Elliott Millard, EssilorLuxottican Transitions® tuote- ja kategoriapäällikkö suosittelee tummuvia Transitions® -linssejä lämpimästi, ne kun mukautuvat vaivattomasti vaihteleviin valaistusolosuhteisiin. Kun Transitions® linssit altistuvat UV-valolle mukautuen sen mukaan, silmälasikäyttäjät ovat valmiita päivän jokaiseen hetkeen.

Alla Elliott jakaa näkemyksiään siitä, kuinka Transitions® -linssit voivat tavoittaa nuoremman väestön. Hän ehdottaa menetelmiä yhteydenpitoon eri asiakasryhmien kanssa ja jakaa hyviä tyylivinkkejä.

Nuoremman asiakaskunnan sitouttaminen muotielementin avulla

Tummuvat linssit ovat nykyään nousseet tyylikkääksi asusteeksi, erottuen massasta ja tarjoten suojan aurinkoisina päivinä. Transitions® -linssit ovat saatavana useissa eri sävyissä, joten asiakkaat voivat valita täydellisen värin, joka täydentää heidän tyyliään ja sopii yhteen silmälasikehyksen kanssa.

Näönhuollon ammattilaisilla on erinomainen tilaisuus esitellä nuoremmalle asiakaskunnalle Transitions® linssejä, joita vanhempi yleisö on perinteisesti suosinut. Tämä suuntaus alkoi vuonna 2018, kun Transitions Signature® Gen 8™ -linssit esiteltiin uusissa eloisissa värivaihtoehdoissa: Amber, Amethyst, Emerald ja Sapphire.

Peilipintaiset aurinkolasit pitävät edelleen pintansa, ja ne tarjoavat ihanteellisen mahdollisuuden saavuttaa tuore, nuorekas yleisö. Transitions® Style Mirrors -peilit tarjoavat tähän ainutlaatuisen tilaisuuden, jonka
avulla asiakkaat voivat yhdistää peilisävyt eri kehysväreihin, mikä takaa miellyttävän visuaalisen kokemuksen ja vaivattoman UV-suojan. Mallisto on suunniteltu erityisesti alle 45-vuotiaille, jotka haluavat muokata ja esitellä ainutlaatuista tyyliään, mukaan lukien linssivalintaansa.

Muotitietoisille suunnatuissa Transitions® Style Mirrors –linsseissä on hieman sävyä sisätiloissa ja ne muuttuvat tummuessaan trendikkäiksi peilipintaisiksi aurinkolaseiksi. Tyyliniekat voivat valita hopean, kullan, sinisen ja vihreän sävyisten linssien välillä. Nuoremmalle asiakaskunnalle Transitions® -linssit voidaan yhdistää Essilorin Eyezen®-linsseihin, jotka edustavat uuden sukupolven yksiteholinssejä, tarjoten rentoutumista silmille¹ ja edistäen samalla mukavampaa elämäntapaa.

Keskustelujen aloittaminen eri kuluttajaryhmien kanssa

Transitions® linssit resonoivat monenlaisten yksilöiden kanssa ja täyttävät asiakkaiden toiveet valonhallinnasta, näkömukavuudesta ja tyylistä. Asiakkaiden kanssa käytävien keskustelujen helpottamiseksi olemme luoneet kuusi erilaista asiakasprofiilia, joita optikot usein kohtaavat. Heidän ainutlaatuisten tarpeidensa ymmärtäminen antaa näönhuollon ammattilaisille mahdollisuuden räätälöidä lähestymistapaansa tehokkaasti. Muistathan, että näissä profiileissa voi olla päällekkäisyyksiä, sillä asiakkailla on usein erilaisia kiinnostuksen kohteita.

#1 Käytännölliset asiakkaat – Ne, jotka ensisijaisesti pitävät käytännöllisyydestä, etsivät yksinkertaisuutta, mukavuutta ja johdonmukaista suojaa päivittäisissä rutiineissaan.

Näönhuollon ammattilainen voisi sanoa: ”Transitions® Light Intelligent -linssit tarjoavat monia etuja, kuten saumattoman mukautumisen, monipuolisuuden ja aina aktiivisena olevan suojan. Siinä on monia hienoa ominaisuuksia, jotka kaikki on rakennettu yhteen linssiin.”

#2 Terveystietoiset henkilöt – Kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen kattaa enemmän kuin ruokavalion ja liikunnan; se sisältää myös ennakoivia toimenpiteitä. Terveystietoisille on hyödyllistä ymmärtää Transitions® -linssien suojaominaisuudet, erityisesti linssien sopeutumiskyky vaihteleviin valo-
olosuhteisiin.

Näönhuollon ammattilainen voisi sanoa: ”Transitions ®-linssit tarjoavat täydellisen UVA- ja UVB-suojan ja suodattavat siniviolettia valoa2. Polarisoivat Transitions XTRActive® Polarized™ -linssit ovat ihanteellinen ratkaisu niille, joiden valonherkkyys on korkea tai jotka altistuvat usein voimakkaalle valolle ja heijastaville pinnoille.

Näönhuollon ammattilainen voi kartoittaa asiakkaan valonherkkyyttä online-kyselyssä olevien kysymyksien avulla. Lisätietoja löytyy Transitions-sivustolla. Alla muutama esimerkkikysymys:

  • Siristeletkö herkästi aurinkoisena päivänä?
  • Häiritseekö valo joskus myös ilman suoraa auringonpaistetta?
  • Aiheuttaako keinovalo sisätiloissa epämukavuutta silmillesi?
  • Onko mielestäsi haastavaa mukautua vaihteleviin valo-olosuhteisiin (auringonpaiste, heijastukset ja
    ympäristö) päivänvalossa ajaessasi?
  • Vähennätkö usein älypuhelimesi kirkkautta pehmentääksesi valon voimakkuutta?

#3 Fashion-forward tyyliniekat – Muotitietoisille, jotka haluavat tehdä statementin, on monipuolinen Transitions® -linssien väripaletti välttämätön. Yhdistä värit erilaisiin kehyksiin löytääksesi kaikki tyylikkäät vaihtoehdot.

Näönhuollon ammattilainen voisi ehdottaa: ”Transitions® -linssien laajan värivalikoiman avulla voit räätälöidä silmälasit makusi ja tyylisi mukaan.”

Asiakkaita rohkaistaan leikkimään eri linssiväreillä trendikkäissä kehyksissä käyttämällä Transitions linssisivuston virtuaalista kokeilutyökalua. Tämä interaktiivinen ominaisuus auttaa löytämään täydellisen yhdistelmän, joka sopii juuri heidän tyyliinsä.

Sivusto tarjoaa myös henkilökohtaista verkkoneuvontaa virtuaalisen kokeiluistunnon aikana ja suosittelee kehys- ja linssiyhdistelmiä mm. asiakkaan mieltymysten ja kasvojen muodon perusteella.

#4 Dynaamiset millenniaalit & GEN Z – Millenniaalit ja Gen Z –sukupolven edustajat hakevat vaivatonta arkea ja huipputeknologiaa kiireiseen elämään. On huojentavaa, kun sinulla on silmälasit, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön eikä tarvitse miettiä silmä- ja aurinkolasien välillä vaihtamista.

Näönhuollon ammattilainen voisi vakuuttaa: ”Hektisessä elämässäsi on tarpeeksi huolenaiheita; jatkuva vaihtaminen silmä- ja aurinkolasien välillä ei pitäisi olla yksi niistä. Transitions® -linsseillä säilytät tyylisi samalla kun suojaat silmiäsi UV-säteiltä ja suodatat siniviolettia valoa².

#5 Varttuneemmat asiakkaat – Ikääntyessämme silmämme voivat joutua koville hämärissä valaistusolosuhteissa ja mukautuminen pimeällä voi olla hankalaa. Lisääntynyt valonherkkyys kirkkaassa auringonvalossa ja häikäisy voivat olla huolenaiheita. Pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle ilman
riittävää suojaa voi pidentää aikaa, joka tarvitaan sopeutumiseen hämärässä.

Näönhuollon ammattilainen voisi neuvoa: ”Transitions® -linssit tukevat silmien luonnollisen valon hallintakykyä, joka heikkenee ajan myötä.”

Transitions® -linssit voidaan yhdistää Varilux®-moniteholinsseihin, jotka on suunniteltu yli 40-vuotiaille henkilöille. Ne tarjoavat selkeän näön kaikille etäisyyksille ja sujuvan katseen siirtymisen eri etäisyyksien välillä.

#6 Yleisesti parempaa näkökokemusta hakeville – Niille, jotka etsivät vertaansa vailla olevaa näkökokemusta, Transitions® -linssit erottuvat ensisijaisena valintana. Niiden avulla linsseissä on aina optimaalinen sävy hallitsemaan valon määrää, varsinkin kesäisinä päivinä.

Näönhoidon ammattilainen voisi sanoa: ”Ylivertainen näkökokemus on enemmän kuin pelkkä kirkas näkeminen; Kyse on terävyydestä, eloisten ja luonnollisten värien kokemisesta ja näkökentän maksimoimisesta kaikissa valaistusolosuhteissa. Transitions® -linssit on suunniteltu parantamaan
näkökokemustasi mukautumalla vaivattomasti valon vaihteleviin voimakkuuksiin.”

Syvällisempi näkemys silmien hyvinvoinnista

Tummuvat Transitions® -linssit ovat enemmän kuin pelkkä muotiasuste. Ne mukautuvat intuitiivisesti vaihteleviin valo-olosuhteisiin ja mahdollistavat sopivan määrän valoa, joka tarvitaan optimaaliseen näkemiseen eri tilanteissa. Lisäksi ne suojaavat silmiä UV-säteilyltä, vähentävät siristämisen tarvetta ja silmien väsymisen ja rasituksen todennäköisyyttä. Koska linssit mukautuvat ympäristön muutoksiin, ne tarjoavat välittömän mukavuuden tunteen.

On yleinen väärinkäsitys, että pilviset päivät tekevät silmäsuojauksen tarpeettomaksi. UV-säteet voivat olla läsnä ympäri vuoden pilvistä huolimatta. Siksi Transitions® -linssit tummuvat myös pilvisellä säällä, varmistaen hyvän suojan silmille.

Laadukkaat aurinkolasit ovat ihanteellinen suoja ulkoilmaelementtejä vastaan, mutta Transitions® -linssit ovat täydellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät mukavuutta ilman kompromisseja.

Teknologian evoluutio

Transitions® Opticalin linssiteknologia on edistynyt merkittävästi. Nykypäivän tummuvat Transitions® linssit ovat kehittyneet huomattavasti edeltäjistään vuosikymmenen, puoli vuosikymmentä tai jopa kolme vuotta sitten. Transitions® -linssien uusimmat sukupolvet ovat tähän asti tummimpia, palaavat kirkkaiksi nopeammin kuin aikaisemmat sukupolvet ja tummuva ominaisuus on vakaampi lämpötiloista riippumatta.

Kesä tuo tullessaan valoa, virkistävää energiaa ja oleskelua ulkoilmassa. Nyt on oikea hetki antaa asiakkaiden kokea innovatiivisten Transitions®-linssien tarjoama hyöty. Ja muistathan, että Essilorin Transitions ®-linsseissä on aina 100 päivän tyytyväisyystakuu.

Lähiaikoina on lisäksi luvassa jännittävä lanseeraus, kun seuraavan sukupolven Transitions® Gen S-linssit saapuvat Suomen markkinoille, joten kannattaa pysyä kuulolla!

1 *Eyezen® in‑Life ‑kuluttajatutkimus. Sini‑violettivalo 400 ja 455 nm:n välillä ISO TR 20772:2018 mukaisesti.
2 Sini‑violettivalo 400 ja 455 nm:n välillä ISO TR 20772:2018 mukaisesti.