Optometria Forum 2024 kokoaa alan ammattilaiset Ouluun 14. syyskuuta

Optisen alan ja NÄE ry:n syksyn tärkein tapahtuma, Oulu Optometria Forum 2024, järjestetään 14. syyskuuta Oulun Kontinkankaan kampuksella. Tapahtuman toteutuksesta vastaavat Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) opiskelijat osana opinnäytetyötään.


Oulun Kontinkankaan kampuksella 14.9.2024 järjestettävän Oulun Optometria Forumin vuoden 2024 teema on Näkemisen ABC. Luentoaiheina ovat muun muassa binokulariteetti, ortoptiikka sekä näkökentät. Ohjelmassa on optometrian perusasioiden kertauksen lisäksi katsaus alan tulevaisuuteen. Tapahtuma striimataan, ja paikan päällä osallistujilla on mahdollisuus osallistua työpajoihin.

Tapahtuman toteutuksesta vastaavat Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) opiskelijat osana opinnäytetyötään.

Ammattilaisnäyttely ja verkostoitumismahdollisuudet

Tapahtumassa järjestetään myös ammattilaisnäyttely, jossa alan yritykset esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Näyttelyyn tutustumiseen on varattu runsaasti aikaa, ja osallistujat voivat hyödyntää tilaisuutta verkostoitumiseen.

Koulutuspisteitä ja ajankohtaisia luentoja

Täydennyskoulutuspäivän aikana osallistujilla on mahdollisuus kerätä jopa 5 täydennyskoulutuspistettä ajankohtaisten ja mielenkiintoisten luentojen sekä työpajojen avulla. Tapahtuma tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden keskustella asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Oulu Optometria Forum 2024

Oulu Optometria Forumin 2024 järjestäjinä toimivat tänä vuonna Ellinoora Oinonen, Aleksi Luusua, Elias Kokkonen ja Sameli Joronen.

Tapahtuman viralliset tunnisteet ovat #ouluoptometriaforum sekä #OOF2024