Suuri sote-seminaari – Kohti kestäviä ratkaisuja

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry ja Lääkäripalveluyritykset LPY ry järjestävät suuren sote-seminaarin Helsingin Pörssitalolla 12.11.2024. Seminaarissa johtavat hyvinvointialueiden asiantuntijat ja elinkeinoelämän edustajat keskustelevat hyvinvointialueiden tulevan vaalikauden kehittämishaasteista. 

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry ja Lääkäripalveluyritykset LPY ry järjestävät suureen sote-seminaarin Helsingin Pörssitalolla 12.11.2024 klo 9–16.

Seminaarin pääaiheita ovat hyvinvointialueiden tulevaisuus perustan luomisen jälkeen, kansallinen ohjaus ja alueellinen eriarvoisuus, kansallinen palvelureformi, hyvinvointialueiden talous, resurssien kohdentaminen ja hankinnat.

“Kyseessä on foorumi, jossa keskustellaan siitä, miten hyvinvointialueet viedään seuraavaan vaiheeseen. Luvassa on erinomainen kattaus johtavia hyvinvointialueiden asiantuntijoita ja johtajia käymässä keskustelua yhdessä elinkeinoelämän kanssa. Jos haluat saada ymmärryksen hyvinvointialueiden seuraavan vaalikauden kehittämishaasteista, niin tämä on siihen oikea paikka”, sanoo Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast.

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista sote-alan aiheista asiantuntijoiden johdolla!

Katso seminaarin koko ohjelma ja osta lippusi tapahtumasivulta – Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti!