Ennennäkemätön Instrumentarium avaa ovensa Vantaalla

Täysin uudistettu Instrumentarium Jumbo on avannut ovensa. Avajaisia juhlitaan tänään perjantaina 16.8.

Instrumentarium Jumbo on yksi vilkkaimmista Instrumentarium-myymälöistä sekä ensimmäinen uuden konseptin mukainen myymälä Suomessa. Myymälä on suunniteltu ja rakennettu kokonaan uudelleen – uuden myymäläkonseptin suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti kierrätettävyys, kestävyys ja energiatehokkuus.

”Italiassa valmistettujen laadukkaiden myymäläkalusteiden jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja viimeistelty – uusi myymälä näyttää upealta! Valaistuissa kalusteissa kehykset ja aurinkolasit tulevat entistä paremmin esille, joten asiakkaiden on helppo nähdä mitä hienoja brändejä ja kehyksiä myymälässämme on tarjolla”, kertoo Instrumentarium Jumbon myymäläpäällikkö Olivia Prittinen.

Myymäläkalusteiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kierrätettyjen materiaalien määrään suhteessa raakamateriaaliin – kierrätettyjä materiaaleja ollaan käytetty mahdollisimman paljon. Esimerkiksi remontissa käytetty lastulevy on valmistettu kierrätyspuusta ja sillä on negatiivinen hiilijalanjälki, puiset pintamateriaalit on tehty puutuotannossa ylijääneestä leikkausmateriaalista ja -jätteestä, ja lattiamateriaali on 40 % kierrätysmateriaalista valmistettua linoleumia.

”Olemme kaikki ylpeitä, kun saamme työskennellä näin hienossa myymälässä – olemme ehkä jopa vähän liian innoissamme tästä kaikesta! Uusi myymälä antaa meille entistä paremman mahdollisuuden palvella asiakkaitamme asiantuntevasti ja laadukkaasti. Valikoima on mahtava ja kaikki näöntutkimuslaitteet on uusittu – parempaa ei voisi ollakaan”, Prittinen iloitsee.

Kuvassa Miia, optinen myyjä ja piilolinssiasiantuntija. Kuva: Pasi Salminen

Instrumentarium Jumbossa on saatavana kattavat optikko- ja silmälääkäripalvelut sekä laadukkaat silmien kuvantamispalvelut – silmänpohjakuvauksen lisäksi saatavilla on myös OCT eli silmän valokerroskuvaus. Myymälässä toimii lisäksi Instrumentarium Kuivasilmäklinikka, jonka asiantuntijat ovat erikoistuneet kuivan silmän oireiden syiden selvittämisen ja hoitamiseen erikoistutkimus- ja hoitolaitteilla.

Jumbon Instrumentarium on ensimmäinen monista – seuraava täysin uudistettu myymälä julkaistaan pian.