Lappeenrannan Specsavers avasi täysin uudistuneen myymälän IsoKristiinassa

Specsavers

Optikkoketju Specsavers avasi täysin uudistuneen liikkeensä Lappeenrannan IsoKristiinassa torstaina 5. syyskuuta 2024. Myymäläpäällikkönä jatkaa Lappeenrannan aiemmasta myymälästä tuttu Hannele Haimila. Upouudessa myymälässä asiakkaita palvellaan vuosikymmenten optisen alan kokemuksella. 

Lappeenrannan Specsaversilla muuttoa uudistuneisiin tiloihin on odotettu innolla. Specsaversin Head of Business Development Lasse Piira näkee muuton kauppakeskus IsoKristiinaan tärkeänä strategisena askeleena: uudella sijainnilla liikkuu paljon asiakkaita, ja keskeisellä paikalla kauppakeskuksessa myymälä on aiempaa saavutettavampi. 

Samoilla linjoilla on myymäläpäällikkö Hannele Haimila: ”Olemme odottaneet muuttoa kauan, ja on mahtava päästä nimenomaan IsoKristiinaan! Sijainti IsoKristiinan pääkäytävällä on Lappeenrannan paras. Kyseessä on upouusi, moderni ja tyylikäs myymälä, joka on suunniteltu asiakkaiden mukavuutta ajatellen.” 

Myymälän sisustuksessa nähdään konseptin viimeisin kalustepäivitys, jossa on luonnonläheisiä materiaaleja ja sävyjä. Liikkeen kirkas valaistus korostaa kehysmalleja ja helpottaa asiakkaita sovituksessa. Liikkeestä löytyy kaksi erillistä tutkimushuonetta, jotka on varustettu nykyaikaisilla tutkimuslaitteilla. Myymälän ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota kalusteiden ja silmälasivalikoiman loogiseen sijoitteluun. 

Asiakaspalvelua vuosikymmenten optisen toimialan kokemuksella 

Lappeenrannan myymälän henkilökuntaa voi kuvailla sanalla konkari – työntekijöistä useampi on työskennellyt optisella alalla jo vuosikymmeniä. 

”Joka ikinen tiimimme jäsen haluaa antaa asiakkaalle parasta palvelua, ja ylläpitää asiakassuhteita alusta loppuun. Tavoitteena on tarjota niin hyvää palvelua, että asiakas tulee uudelleen asioimaan”, Haimila kertoo. 

Kokeneita ammattilaisia on niin myyjinä kuin optikkoinakin. 

”Lappeenrannan henkilökunta on ketjussa tunnettu siitä, että he ovat aina valmiita auttamaan ja vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin sekä tekemään ostokokemuksesta ja asioinnista miellyttävän ja vaivattoman. Myymälän henkilökunta on ammattitaitoista, ystävällistä ja asiakaspalveluhenkistä”, sanoo Piira. 

Specsaversilla luotetaan paikalliseen osaamiseen 

Specsaversin toimintamalli perustuu paikallisyrittäjyyteen, ja etenkin optikkoyrittäjillä on avainrooli laadukkaan silmien hyvinvoinnin palvelun varmistamisessa. Valtaosa Specsaversin yli 50 myymälästä Suomessa ovat paikallisten yrittäjien omistamia ja pyörittämiä. Tukea saa ketjulta. Myös Lappeenrannan myymälään haetaan optikkoyrittäjää. 

”Yhteistyö ketjun kanssa on aina ollut erittäin hyvää. On hienoa, että aina on tarjolla tukea ja joku, kenelle soittaa silloin, kun on kysyttävää”, sanoo Haimila. 

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään kauppakeskus IsoKristiinaan!