Rekisteröidy nyt palveluntuottajaksi – NÄE ry:n uusi Silmäterveyspalvelut.fi tuo palveluntuottajat julkisen terveydenhuollon löydettäville

Optikkoliikkeet ja muut yksityiset silmäterveydenhuollon yksiköt voivat nyt rekisteröityä silmäterveyspalveluiden tuottajaksi tänään julkaistulle Silmäterveyspalvelut.fi-sivustolle, jolta julkisen terveydenhuollon toimijat löytävät tarpeisiinsa sopivat silmäterveyspalveluita tuottavat yksityiset terveyspalveluntuottajat – optikkoliikkeet silmälääkärivastaanottoineen ja silmälaboratorioineen sekä osan niistä yhteydessä toimivat silmäsairaalat – oman maakuntansa alueelta. Sivustoa ylläpitää NÄE ry ja se on käyttäjille avoin ja ilmainen.

Rekisteröityminen palveluntuottajaksi on nyt avoinna. Voit luoda sivustolle käyttäjätilin, jonka avulla pääset jatkossa pitämään yrityksesi ja toimipisteidesi tiedot ajan tasalla yhdestä paikasta. Käyttäjätilin luomisen jälkeen voit edetä lisäämään yrityksesi ja/tai toimipisteesi tarjoamat silmäterveyspalvelut.

Jatkossa yrityksesi tiedot löytyvät karttapohjaisesta yrityshausta, jota julkiset palveluntarjoajat voivat hyödyntää sopivaa palveluntuottajaa kartoittaessaan.

Rekisteröityminen sisältyy NÄE ry:n jäsenyrityksen maksamaan palvelumaksuun. Muille kuin NÄE ry:n jäsenyrityksille rekisteröityminen maksaa 600 € + alv. Rekisteröidythän viimeistään 17.4.2020!

Palveluun voivat rekisteröityä optikkoliikkeet, jotka sitoutuvat noudattamaan ohjeistuksessa kuvattuja periaatteita ja käytänteitä. Tutustu moniammatillisen työryhmän laatimaan ohjeistukseen julkisesti rahoitettavien silmäterveydenhuollon palvelujen tuotannosta optikkoliikkeessä.

Tutustu yksityisen silmäterveydenhuollon palveluvalikoimaan.

Siirry rekisteröitymään.

Lue lisää mediatiedotteesta.