EAOO Helsinki 2024 -konferenssin ohjelma on nyt julkaistu

Helsingissä 10.–12.5. järjestettävän European Academy of Optometry and Optics -konferenssin (EAOO) ohjelma kokonaisuudessaan on nyt julkaistu.

Terveysalan maailmassa silmäterveyden ala on täynnä uusia ideoita ja jännittäviä muutoksia. Scandic Marina Centerissä 10.–12. toukokuuta pidettävän kolmipäiväisen tapahtuman asiantuntijat eri puolilta maailmaa kokoontuvat Helsinkiin EAOO 2024 Helsinki -konferenssiin. Nyt konferenssin koko ohjelma on julkaistu, tutustu ohjelmaan tapahtumasivuilla.

Konferenssin kohokohtia ovat pääpuhujat tohtori Sandra Block ja tohtori Leonard Witkamp. Konferenssin ohjelma ei ole kuitenkaan vain luentoja. Se on myös mahdollisuus tavata muita alalla työskenteleviä, jakaa ideoita ja oppia uutta. Tarjolla on työpajoja, keskusteluja ja mahdollisuuksia nähdä uusimmat silmäterveyden työkalut ja tutkimukset.

Ilmoittaudu mukaan – Early Bird -hinnat voimassa helmikuun
Ilmoittaudu nyt Euroopan suurimpaan optometrian ja optiikan ammattilaistapahtumaan, EAOO 2024 Helsinki -konferenssiin. Early Bird -hinnat ovat voimassa helmikuun 2024 loppuun saakka. Tutustu tapahtumasivuihin ja rekisteröidy: www.eaoo2024.com

#EAOO2024Helsinki #EyecareInnovation #HelsinkiConference