EAOO Helsinki 2024 – 6 hyvää syytä osallistua!

Etkö ole vielä hankkinut lippuja EAOO Helsinki 2024 -konferenssiin? Listasimme kuusi hyvää syytä sille, miksi osallistuminen toukokuun konferenssiin kannattaa.

1. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi kansainvälistä tapahtumaa kotimaassa ja vieläpä isäntämaan roolissa. EAOO Helsinki 2024 -konferenssi (10.–12.5) tuo Suomeen optometrian eurooppalaisen akateemisen etujoukon ja esittelee uusimpia tutkimuksia ja koulutuksellisia edistysaskeleita laajasti, tarjoten osallistujille mahdollisuuden pysyä alansa kehityksen kärjessä. Lisäksi konferenssi tarjoaa virtuaalisen tapahtuma-alustan ja täydennyskoulutuspisteiden keräämisen.

  2. Kattava ohjelma. Ohjelman runko muodostuu tutkimustiivistelmistä eli abstrakteista, luennoista, Rapid Fire Sessioneista, Special Interest Group (SIG) -osioista ja ammattilaisnäyttelystä. EAOO Helsinki 2024 -konferenssin teema ”Advancing Optometry and Optics through Technology and Shared Care” luo pohjan kattavalle tieteelliselle ohjelmalle, joka sisältää viimeisimmät tutkimukset, kliiniset oivallukset ja koulutukselliset edistysaskeleet.

  Tärkeät painopistealueet kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten

  • kuivasilmäisyys ja piilolinssit
  • neuro-oftalmologia
  • silmän patologiat
  • pediatrinen optometria ja optiikka
  • myopian hoito
  • optiikka ja refraktiomenetelmät.

   Tutustu ohjelmaan ja keynote-puhujiin.

   3. Mahdollisuus jopa 30 täydennyskoulutuspisteeseen! Kolmen päivän konferenssin yhteydessä sinulla on mahdollisuus kerätä täydennyskoulutuspisteitä. Koulutuspisteiden kerryttäminen onnistuu osallistuttaessa niin paikan päällä kuin etänäkin.

   4. Osallistua voit paikan päällä tai etänä – virtuaalinen tapahtuma-alusta parantaa kokonaiskokemusta
   Jos et voi osallistua konferenssiin paikan päällä, niin osallistuminen onnistuu kätevästi myös etänä. Pääluentosaleissa pidettävät luennot ja avainpuheenvuorot striimataan tapahtuma-alustan kautta etäosallistujille.

   Kaikilla osallistujilla, olivatpa he paikan päällä tai etänä, on pääsy tapahtuma-alustalle sekä mahdollisuus kerryttää täydennyskoulutuspisteitä. Lisäksi sisältö on katsottavissa tapahtuma-alustalla kahden viikon ajan konferenssin jälkeen.

   Konferenssiin on tarjolla myös yhden päivän lippuja.

   5. Ammattilaisnäyttely esittelee uutuustuotteet ja -palvelut. EAOO tekee tiivistä yhteistyötä alan teollisuuden ja johtavien yritysten kanssa. Kattava ammattilaisnäyttely kerää kansainvälisten sponsoriyritysten myötä yhteen tuote- ja palvelu-uutuudet, joten luvassa on takuuvarmaa inspiraatiota ja paljon uutta tutkittavaa. 

   6. Tapaa kollegoja ympäri maailman. Hienointa suurtapahtumissa on tietysti ihmiset. Odotamme tapahtumaan osallistujia 27 maasta, joten puitteet kansainväliselle verkostoitumiselle ja ammatilliselle tiedonvaihdolle ovat erinomaiset. Myös Lauantai-illan gaalaillallinen tarjoaa hyvän ruoan ja ohjelman lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä juhlallisia hetkiä mm. Vuoden Optikon valinnan myötä.

   Liity mukaan huippuammattilaisten joukkoon – Ilmoittaudu nyt!

   Ilmoittaudu nyt Euroopan suurimpaan optometrian ja optiikan ammattilaistapahtumaan, EAOO 2024 Helsinki -konferenssiin: eaoo2024.com.

   Mikä olikaan EAOO? 

   EAOO eli Euroopan Optometrian Akatemia on alan tutkimuksen ja koulutuksen kattoyhteisö Euroopan unionin alueella. Sen tehtävä on edistää optometrian ja optisen alan yhteisen äänen kuuluvuutta, kehittää ja tukea alaa tieteellisen tutkimuksen lähtökohdista sekä edistää optometristien, optikkojen sekä muiden näkemisen ja silmäterveyden parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista ja ammattitaidon jatkuvaa kehitystä Euroopan alueella.