Oulu Optometria Forum

26.09.2020 - 27.09.2020

Oulu Optometria Forum

Optometriapäivät ensimmäistä kertaa Oulussa  

26.-27.9.2020 järjestettävä tapahtuma kantaa nimeä Oulu Optometria Forum
Kaksipäiväisessä koulutustapahtumassa yhdistyy Oulussa perinteisesti järjestetty optikoiden ja optometristien täydennyskoulutuspäivä, Suomen Piilolasiseuran 50-vuotisjuhlakoulutuspäivä sekä Helsingin vuosittaiset Optometriapäivät! Tule kanssamme seuraamaan alan ajankohtaisia luentoja, tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Tämä ikimuistoinen viikonloppu tarjoaa mielenkiintoisia kotimaisia ja kansainvälisiä luentoja, joista myönnetään 9 täydennyskoulutuspistettä.

Oulu Optometria Forum järjestetään Radisson Blu Oulun kokoustiloissa, Oulun syksyisessä torinrannassa. Tarjolla molempina päivinä aamukahvit, monipuolinen lämmin lounas sekä iltapäiväkahvit. Taukojen aikana on mahdollista tutustua näytteilleasettajiin. 

Tapahtuman takana ovat Oulun ammattikorkeakoulun neljä optometristiopiskelijaa, Metropolia Ammattikorkeakoulun kaksi optometristiopiskelijaa ja Suomen Piilolasiseura ry. NÄE Ry on mukana toteuttamassa tapahtuman striimauspalvelua, joka mahdollistaa osallistumisen myös verkon välityksellä. 

Tapahtuman kotisivu: https://e.eventos.fi/events/naery/oulu-optometria-forum/home

Koulutusmuoto: luento