Näköpiiri: Omistajanmuutos Optiikka Juurinen Oy:ssä

Ekhold Oy on ostanut Optiikka Juurinen Oy:n koko osakekannan. Toistaiseksi toimintamme jatkuu entisellään. Timo, Elena ja Teo jatkavat asiantuntevaa asiakaspalvelua kuten tähänkin saakka. Kaikki yhteystietomme säilyvät myös ennallaan.

Tulevaisuudessa tavoitteemme on kehittää yrityksen toimintaa parantamalla asiakaskokemuksia, tuotetarjontaa ja hyödyntämällä digitaalisten kanavien mahdollisuuksia. Tulevan verkkokauppauudistuksen ansiosta koko tuote- ja palveluvalikoimamme on asiakkaidemme käytettävissä kaikkina aikoina.

Uskomme näiden muutoksen ansiosta pystyvämme tarjoamaan entistä laadukkaamman ja monipuolisemman palvelukokonaisuuden asiakkaillemme.

Lisätietoja:

John Ekholm, +358 40 723 5434
Timo Juurinen, +358 40 5542 555
info@optiikkajuurinen.fi